Til deg som treng kjøkenhage-ispo

Hei hei! Eg har lovt ei liste over inspirerande, dyktige folk der ute, som har god kunnskap om kjøkenhage, og som er gode inspirasjons-kjelder for oss nybyrjarar. Eg kunne sikkert nemnt fleire enn dette, men eitt utval blir det iallefall;

  • @margunnskjokkenhage
  • @mbhestad ( Det grønne skafferi)
  • @annemorshage
  • @atligatradgården
  • @skillnadens (Sara Bäckmo)
  • Mandelmanns trädgårdar

Sistnevnte var eg så heldig å få besøkja i fjor sommar, for ein fantastisk plass! Dei lagar tv-program om garden sin, og eg meiner det kjem ein ny sesong vinter/vår 2021 óg. Meir feel-good skal du leita lenge etter!

Så har eg funne ein kjekk podcast som heiter Kjøkkenhagen min, den gler eg meg til å høyra på i sommar!

Nyt, les, og lytt, og bli inspirert til å dyrka maten din!

Marie og Gustav Mandelmann Foto: pinterest

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *